Sct Servicen tiimi on valmiina räätälöimään sinulle auton. Ota yhteyttä 0400 381 673

Etusivutemp

MYYNTI JA HUOLTO

Nosturit ja päälirakenteet

SCT-Service Oy on kuorma-autojen päälirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys.

Vankkaa osaamista

SCT-Service valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päälirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Palveluihimme kuuluu myös nostureiden käyttöönottotarkastukset, määräaikaistarkastukset sekä perusteelliset ns. 10-vuotistarkastukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa kuorma-autojen päälirakenteisiin, niiden asennuksiin ja huoltoihin liittyvissä asioissa.

Yrityksemme moderni ja tilava asennushalli on hyvin varusteltu mm. 7t + 2t siltanostimella ja monipuolisella kone- ja laitekannalla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kuorma-autoliikkeet, kuljetusliikkeet, yksityiset autoilijat, sähkölaitokset sekä kunnallistekniset laitokset.


Tuotteet ja palvelut

ota yhteyttä

Rakenneratkaisumme ovat yksilöllisiä ja toimivia, toimitukset täsmällisiä ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaativimpiinkin toiveisiin.

Marko Seilonen

+358 400 381 673

Varaosat

+358 40 841 8479

Share on facebook
Share on linkedin