Sct Servicen tiimi on valmiina räätälöimään sinulle auton. Ota yhteyttä 0400 381 673

Palvelut

SCT Service on erikoistunut nosturi ja vaihtolavalaitteiden asennuksiin, huoltoihin sekä korjauksiin. Olemme virallinen huoltopiste PM ja HMF nostureille sekä JOAB vaihtolavalaitteille. Vastaamme myös Viavac, Hoeflon ja BG Lift laitteiden huolloista, varaosista ja takuukorjauksista. Kauttamme saat kaikki alkuperäiset varaosat, päälirakenneosat sekä hydrauliikkakomponentit.

Nosturiasennukset, huolto ja korjaus

Rakennamme avaimet käteen periaattella juuri sinun toiveiden mukaisen nosturiauton haluamallasi varusteilla. Vahvistamme auton rungon ja rakennamme nosturille pedin, asennamme tukijalat ja tarvittavan hydrauliikan sekä toteutamme sähköasennukset varmalla kokemuksella. Tarpeidesi mukaan voimme asentaa nosturin pariksi esimerkiksi vaihtolavalaitteen tai rahtilavan, vetokidan sekä käyttöösi räätälöidyt työkalulaatikot, sidontapisteet, ylileveän valot ym.

Hydrauliikkaosat

Kattavasta varastossamme löytyy runsas määrä hydrauliikkatarvikkeita kuten hydraulipumput, vapaakiertoventtiilit, imuliittimet, putkiliittimet ja nipat, venttiilit, pikaliittimet, letkuliittimet sekä laitteet muun muassa hydrauliikkaletkujen nopeaan valmistamiseen omissa tiloissamme.

Viavac huollot, tarkastukset ja varaosat

Teemme huollot ja korjaukset kaikkiin Viavac alipainenostimiin kuten lasinostimille: GBL | GBL2, GBX | GBX2.0, GB2.2 CURVED, GBH ja elementtinostin CladBoy GB1.2-500, GB1.2-750, GB2.2-250, GB2.2-375, GB1.2-320 FX, GB1.2-400 FX, GB2.2-160 FX, GB2.2-200 FX, CB3, CB4, CB5 ja Viavac RotaBoy malleille.

Meiltä löytyy yleisimmät varaosat yleensä suoraan hyllystä. Kauttamme saat kaikki Viavacin alkuperäiset osat.

Nosturitarkastukset ja katsastukset

Käyttöönottotarkastuksen ja normaalien määräaikaistarkastusten lisäksi kauttamme onnistuu 10 vuoden välein suoritettavat ”kympitykset” eli perusteelliset määräaikaistarkastukset. Perusteellisessa tarkastuksessa nosturi puretaan osiin ja tarkastetaan huolellisesti säröjen ja kulumien varalta. Kympityksessä vaihdetaan vaurioituneet ja kuluneet osat uusiin sekä suositellaan uusimaan hydrauliikkaletkut, sillä se se käy kympityksen yhteydessä erittäin kustannustehokkaasti.

Lisälaitteet ja tarvikkeet

Meiltä löytyy lähes varmasti käyttöösi sopiva koura, nostohaarukka, nostokoukku, kääntäjä/pyörittäjä, riipuke, vetokytkin, imukuppinostin/alipainenostin tai nosturitallat ja tallatelineet, työvalot, RST-lisävalotelineet, -varustelaatikot, -takavalotelineet, lokasuojat sekä paljon paljon muuta.

Hoeflon mininosturien huollot, tarkastukset ja varaosat

Suoritamme kaikkien Hoeflon mininosturien ja alipainenostinten huollot sekä määräaikaistarkastukset vankalla ammattitaidolla. Meiltä löytyy yleisimpiä varaosia suoraan hyllystä ja saamme muutkin alkuperäiset osat nopealla toimituksella. Tuo tai lähetä laitteesi meille ja me hoidamme sen kuntoon.

Vaihtolavalaitteiden asennukset, huolto ja korjaus

Niin uusien kuin käytettyjenkin vaihtolavalaitteiden sovitus ja asennus käy meiltä käden käänteessä. Asennamme tarvittavan hydrauliikan, kytkemme etäohjauksen ohjaamoon tai asennamme radio-ohjauksen. Me korjaamme myös kaikki vaihtolavalaitteet ja niiden hydrauliikan sekä ohjausjärjestelmät merkkiin katsomatta.

Radio-ohjausjärjestelmät ja niiden asennus sekä korjaus

Olemme vuosien mittaan asentaneet ja korjanneet lukuisia Scanrecon ja Tele-radion ym. valmistajien radio-ohjausjärjestelmiä. Meiltä löytyy myös suoraan hyllystä kokonaisia järjestelmiä sekä yleisimpiä varaosia kuten radio-ohjaimen käyttökytkimiä, akkuja, latureita ym. Saamme myös ohjelmoitua toiminnot juuri haluamaasi järjestykseen, jolloin laitteen käyttö on mukavaa ja turvallista.

BG LIFT huollot ja varaosat

Meiltä onnistuu myös BG LIFT mininosturien huollot, korjaukset sekä määräaikaistarkastukset ja saamme ripeästi alkuperäiset osat niin ettei arvokas laitteesi seiso turhaan tyhjän panttina.

Hydrauliikka-asennus ja korjaus

Meillä on runsaasti kokemusta eri nosturimerkkien ja vaihtolavalaitteiden korjauksista sekä huolloista. Huollamme ja korjaamme mm. HMF, PM, Palfinger, FASSI nosturit sekä Hiab/Multilift, JOAB ja Sawo vaihtolavalaitteet. Käytämme mahdollisuuksien mukaan aina alkuperäisiä varaosia.

Esimerkkejä yleisimmistä huolto ja korjaustöistä: Vaurioituneen nosturin kunnostus, hydrauliikkaletkun uusinta, jatkeen sylinterin, taittosylinterin, nostosylinterin, tukijalkasylinterin tai muun hydraulisylinterin korjaus ja tiivisteiden uusinta, hydraulipumpun uusinta, liukupalojen vaihto ym.

Päälirakenneosat

Olemme päälirakentamisen rautaisia ammattilaisia ja kauttamme löytyy sinulle varmasti sopivat ja laadukkaat komponentit edullisella hinnalla. Saat meiltä muun muassa lokasuojat ja kannakkeet, roiskeläpät, sidontapisteet ja muut sidontatarvikkeet, lisävalot, työvalot, majakat, liitinpistokkeet, nosturitallat ja telineet, Kinnegrip lukkotolpat, RST takavalotelineet, alle-ajosuojat sekä paljon paljon muuta.

Muistatko milloin laitteesi öljyt on vaihdettu viimeksi? Kuten moottoriöljytkin, tulisi nosturien ja vaihtolavalaitteiden hydrauliikkaöljyt vaihtaa säännöllisesti. Öljyjen vaihto ennaltaehkäisee kriittisten ja kalliiden hydrauliikkakomponenttien kulumista ja pidentää näin laitteen elinikää.

Asennukset ja huollot
Ville Lahtonen
Varaosat Markus Seppälä