Sct Servicen tiimi on valmiina räätälöimään sinulle auton. Ota yhteyttä 0400 381 673

Yritys

Meistä

Olemme aina olleet ennen kaikkea hydrauliikka-asennuksiin erikoistunut yritys. Viimeisen kymmenen vuoden aikana toimintamme on kuitenkin laajentunut kattamaan hydrauliikan lisäksi myös useat pneumaattiset laitteet ja monimutkaisetkin radio-ohjaus- ja sähköasennukset.

Pääasiassa olemme keskittyneet kuorma-autojen päällirakenteiden asennukseen ja korjaukseen, joista yleisimpiä ovat nosturi sekä vaihtolavalaitteiden asennukset sekä korjaukset.

Vahvuutemme piilee siinä, kuinka rakennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa tarkkaan harkitun kokonaisuuden, jossa kaikki laitteet ja yksityiskohdat toimivat saumattomasti yhdessä. Kun on aika huoltaa, me suoritamme sen vahvalla osaamisella, sillä tunnemme läpikotaisin itse rakentamamme vaihtolava- ja nosturiautot.

Asennuksissa käytämme aina tarkkaan harkittuja komponentteja, jotka olemme kokemuksen kautta todenneet kestäviksi raskaassa ammattikäytössä. Moderneista tiloistamme löytyy mm. 7t + 2t siltanostin, henkilönostin, raskaan sarjan KALMAR trukki, raskaankaluston huoltoon soveltuvat laitteet ja työkalut sekä erittäin kattava varaosavarasto. Omasta varastostamme löytyy kaikki tarvittava hydrauliikkaletkujen nopeaan valmistukseen ja yleisimmät kuorma-autoissa käytetyt hydrauliikkapumput sekä moottorinvoimanotot ym.

Olemme virallinen HMF ja PM-nostureiden sekä JOAB koukkulaitteiden huoltopiste, ja meiltä löytyy kattava valikoima alkuperäisiä varaosia suoraan omasta varastostamme. Suoritamme myös korjauksia ja huoltoja moniin muihin nosturimerkkeihin ja koukkulaitteisiin kuten Palfinger, FASSI, Hiab, Multilift ym.

Toimimme myös Viavac alipainenostinten sekä Hoeflon ja BG LIFT mininosturien virallisena huoltopisteenä. Teemme imukuppinostimille ja mininostureille tarvittavat määräaikaistarkastukset ja kauttamme saat niin varaosat kuin myös takuukorjauksetkin.

Tuomme maahan myös LAXO kuormansidontatarvikkeita ja konttilukkoja sekä LODAX tukijalan aluslevyt ”nosturitallat”.

Nostureissa ja vaihtolavalaitteissa yleisesti käytettyjen Scanrecon ja Tele-Radio ohjainten asennukset, ohjelmoinnit ja korjaukset ovat meille arkipäivää ja varastostamme löytyy niin uudet laitteet kuin myös yleisimmin käytetyt varaosat kuten akut ja käyttövivut.

Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme takaa, että korjaamme tai rakennamme sinulle toimivan työkalun, ammattitaidolla. Oli se sitten alipainenostin, mininosturi, vaihtolavalaite, raskas nosturiauto tai mitä tahansa näiden väliltä.

Yritys2