Sct Servicen tiimi on valmiina räätälöimään sinulle auton. Ota yhteyttä 0400 381 673

Radio-ohjausjärjestelmät

Tele-Radion sekä Scanrecon radio-ohjausjärjestelmät

Olemme asentaneet ja ohjelmoineet vuosien varrella lukuisia radio-ohjausjärjestelmiä eri laitteisiin. Meiltä saat kokonaiset radio-ohjausjärjestelmät asennettuna sekä komponentit useimpiin radio-ohjausjärjestelmiin.

Usein esimerkiksi nosturien alkuperäiset vastaanottimet ovat jo poistuneet tuotannosta, eikä uusia osia enää ole saatavana tai niiden hinta on useita tuhansia euroja. Tällöin kustannustehokkain ratkaisu on monesti vaihtaa koko radio-ohjausjärjestelmä.

Saatavana alkuperäisiä ja tarvike osia. mm lähettimet, vastaanottimet, laturit, vara-akut, sähköohjatut pneumatiikkaventtiilit ym.

Voimme rakentaa tarvittaessa koko järjestelmän alusta alkaen juuri sinun tarpeitasi varten sekä ohjelmoida kauko-ohjaimen toiminnot juuri siihen järjestykseen kuin haluat. Tällöin käyttö on joka tilanteessa mukavaa ja turvallista.

Kykenevät asentajamme kykenevät korjaamaan haastavimmatkin viat ja meiltä löytyy suoraan hyllystä yleisimpiä varaosia, kuten eri merkkisten radio-ohjaimien akkuja, käyttökytkimiä ja joystick vipuja.

Radio-ohjaus jälkiasennuksena

Radio-ohjausjärjestelmät ja niiden varaosat
Radio-ohjausjärjestelmien asennukset ja korjaukset